VÄLKOMMEN TILL BRITTMARIES BLOGG !

VERKLIGHET - UPPLEVELSER INNANFÖR OCH UTANFÖR HUDEN - FUNDERINGAR OCH TOKERIER -- SAMT NATURSTUDIER GENOM ETT TEMPERAMENT -- NÄMLIGEN MITT.....

torsdag 7 juni 2007

Pattys Plum


Pattys Plum har slagit ut; med sin diskreta grå-röda färg ser hon närmast sjuk ut bredvid sina burleska orientaliska (vallmo) systrar. Patty själv lär inte vara över sej intresserad av sin skapelse. Helt klart har den måleriska kvaliteter och jag funderar på att inlemma den i något färgsammanhang. I vallmorabatten finns sex st nyplanterade som inte kommer att blomma förrän nästa år. (Överlever jag en vinter till ) Läser i en gammal bok om Lennart Jirlow, och önskar att jag bodde i Provence, fast kanske inte i denna värme. Fotograferar en överdådigt blommande rosenbuske : ´Glory of Edsell´ underbar den skulle jag vilja måla på Jirlow-vis. Det mesta är förstås vackert nu trots ansenliga angrepp av diverse ohyra. Men fortsätter denna värme är det mesta snart förbi.
I går rensade jag nässlor och div. annat som stod på fel plats , tills jag började må illa.
Jag ska göra äng av alltihop , slå med lie en gång om året och kanske ha några hönor som får sprätta omkring som de vill. Då blir det goda ägg ; inte sådana som man köper i affären efter hönor som inte har några fjädrar kvar på halsen! Kanske har jag fått solsting?

1 kommentar:

Anonym sa...

I visited multiple websites except the audio feature for audio songs existing at this website is
actually wonderful.

Also visit my web-site ... leonidas